eNet System
O nás Řešení Technologie Support Reference

Novinky

Společnost 3Com Corporation uvádí na trh 3Com Email Firewall s technologií BorderWare

3Com Corporation (1.4.2005), 3Com představuje Email Firewall, který je určen pro ochranu SMTP e-mailových serverů před útoky přenášenými e-mailem.

Spam je víc než obtěžování, jsou s ním spojeny skryté náklady ve formě ztracené produktivity a může být také zdrojem nebezpečných útoků. E-mailové servery jako Microsoft Exchange a Lotus Notes jsou neustále vystaveny útokům virů, trojských koňů, vadně formátovaných zpráv a kombinovaných hrozeb, jejichž cílem je přerušit provoz firmy. Dennodenně se objevují útoky, které zneužívají slabiny Microsoft Exchange a Microsoft Windows a bez patřičné ochrany je firma snadným terčem. Hraniční firewally nijak nechrání před útoky poštovní servery.

3Com Email Firewall prověřuje všechny příchozí zprávy na přítomnost nevyžádané pošty, virů, nevhodného obsahu a příloh. Funguje tak jako vrstva ochrany podnikového e-mailu. 3Com Email Firewall zabrání známým i nově vytvořeným hrozbám proniknout do sítě v e-mailu.
Komplexní ochrana SMTP e-mailových serverů jako Microsoft Exchange a Lotus Notes
Jednoduše nainstalujte 3Com Email Firewall před e-mailový server a za pár minut je firma před těmito hrozbami chráněna.

Integrované filtrování nevyžádané pošty
3Com Email Firewall nabízí víceúrovňovou ochranu před nevyžádanou poštou, která používá detekci hromadně rozesílaných zpráv, Bayesovy filtry, whitelisty a blacklisty s vyspělým filtrováním zpráv podle vzorců. 3Com Email Firewall se dodává s ročním nárokem na aktualizace antispamové ochrany a přímo komunikuje se službou BorderWare Mail Security Service, která poskytuje nejaktuálnější filtry nevyžádané pošty.

Integrovaný antivirus
3Com Email Firewall prověřuje všechny příchozí a odchozí e-mailové zprávy na přítomnost virů, červů a trojských koňů. Integrované antivirové řešení zahrnuje rok automatických aktualizací prostřednictvím služby BorderWare Mail Security Service. Ta zaručuje aktuální ochranu před novými virovými útoky, které se šíří e-mailem.

Kontrola obsahu a příloh
Administrátoři mohou snadno vytvářet pravidla vynucující stanovené personální nebo právní zásady na ochranu intelektuálního majetku, autorských práv a důvěrnosti informací.

Generování zpráv
Vyspělá databáze zařízení 3Com Email Firewall a jeho funkce pro vytváření zpráv poskytují dokonalý přehled o využívání e-mailu, což se hodí i pro dodržování platných předpisů.

Snadná správa a nasazení
3Com Email Firewall lze snadno začlenit do stávající sítě. Jeho instalace je snadná a zabere necelých 30 minut. 3Com Email Firewall nainstalovaný za firemním firewallem chrání před nevyžádanou poštou a viry a zároveň snižuje náklady na správu e-mailu. Prostřednictvím webového rozhraní mohou administrátoři bezpečně monitorovat, spravovat a udržovat celou e-mailovou infrastrukturu organizace.

Zdroj 3Com